band-of-brothers band-of-brothers band-of-brothers band-of-brothers band-of-brothers band-of-brothers band-of-brothers band-of-brothers band-of-brothers band-of-brothers band-of-brothers band-of-brothers band-of-brothers band-of-brothers band-of-brothers band-of-brothers band-of-brothers

forumhead
Forum >> Support >> Our Services » No Stat transmission
Sort:      «  1 2 3 4 5 6 7  » printview
Moderator
419 Posts
Enlisted On: 12.10.2016

[LS] Rangers
07.12.2016, 22:02 

Usually I don't track my stats either in every detail, I just needed tank time for my latest rank and while following the progress in time I noticed that bug...last time I noticed the bug on my acc (i wrote about it at the 27.11, see above) there was no stat transmission to battlelog AND no stat transmission to your private server stat system.


Administrator
1965 Posts
Enlisted On: 30.01.2016

[LS] Rangers
08.12.2016, 21:03 

Just to update on this, Spencer has started looking into it more today, I'm doing whatever I can to assist him as well. Waiting to see if he finds anything interesting.

S_h_a_r_k_93 wrote:


So here we're talking about battlelog.co stats as well as our private stats not being updated at the same time as battlelog ones, right? I mean, when this issue occurs (to some of the Players), does it happen on both stats systems? Battlelog and ours.

If so, it may mean that snapshot was not even produced correctly, perhaps it was discarded? I think it should be like that given the fact that both systems do not receive the points - if proven by your tests, SW01_* Players - cause I'd think it's unlikely that a trasmission error would occur between our game server and our stats server ... But I am not really into this thing so I don't really know what I am talking about: just food for thought. smiling

Staff Officer Italy S_h_a_r_k_93 


It's not always like this. My stats have always updated fine on Battlelog.co from our Snapshots but they have often gotten stuck with our Private Stats System after a while and won't update anymore. Hopefully though, as I said myself, in these instances that Dark & Carbon mention, the snapshots were malformed and we can find the cause for neither updating.

Also, with these snapshots it's only certain players whose points are not updating, not everyone who played in the round.


https://www.lost-soldiers.org/images/lsts.gif
Senior Aircraftman
44 Posts
Enlisted On: 13.10.2016

[LS] Rangers
10.12.2016, 13:58 

The last time I played was Thursday, and all the points were transmitted correctly after the round. I will test it again this weekend, maybe we can narrow down if it only occurs on certain days.


Administrator
1965 Posts
Enlisted On: 30.01.2016

[LS] Rangers
10.12.2016, 14:10 

SW01_DarK wrote:

The last time I played was Thursday, and all the points were transmitted correctly after the round. I will test it again this weekend, maybe we can narrow down if it only occurs on certain days.


I'm afraid I don't think it's to do with which day you are playing ,what seems to be a pattern is just random coincidence.

But please let us know when it happens again. If you can tell us the exact time when the round ends then it's much easier to find the relevant snapshots to investigate.

Cheers,

5tarLine


https://www.lost-soldiers.org/images/lsts.gif
Senior Aircraftman
44 Posts
Enlisted On: 13.10.2016

[LS] Rangers
12.12.2016, 21:07 

The last two days it worked, but this whole evening no stats were transmitted.


Administrator
1965 Posts
Enlisted On: 30.01.2016

[LS] Rangers
12.12.2016, 23:16 

SW01_DarK wrote:

The last two days it worked, but this whole evening no stats were transmitted.


http://www.lost-soldie...forum_topic&topic=214

I think BattleLog are having wider issues with Stats updating atm.


https://www.lost-soldiers.org/images/lsts.gif
Senior Aircraftman
44 Posts
Enlisted On: 13.10.2016

[LS] Rangers
13.12.2016, 21:58 

We also played on Battlelog Special forces yesterday and all the stats were transmitted correctly after the round, only on the wake island server the stats were lost.


Sergeant
492 Posts
Enlisted On: 01.12.2016


13.12.2016, 22:30 

SW01_DarK wrote:

We also played on Battlelog Special forces yesterday and all the stats were transmitted correctly after the round, only on the wake island server the stats were lost.


I'm pretty sure it's not only on Wake Island. I also tried more community servers and still the same - NO TRANSMISSION


Senior Aircraftman
44 Posts
Enlisted On: 13.10.2016

[LS] Rangers
15.12.2016, 19:34 

I can not reproduce that. Today I tested it on SUPER@Airmaps and after that on Battlelog EU2 and both of them transferred normally after the round. Then I played on the LS wake server and no points were transmitted, as usual.


Administrator
1965 Posts
Enlisted On: 30.01.2016

[LS] Rangers
15.12.2016, 19:45 

Can you try another ranked server when it's on Wake Island? I have a feeling it could be something to do with the Map.

Also guys, it's great that you are reporting it to me but Spencer is the one trying to solve this because we're both pretty sure it's on the Battlelog end, so you need to prioritise keeping this issue in the forefront of their minds if you want a quicker resolution.


https://www.lost-soldiers.org/images/lsts.gif
Sort:      «  1 2 3 4 5 6 7  » printview

To Start Or To Reply To A Topic You Must Be Enlisted And Logged In!
Enlist Now
Login
Page Generated In 0.952177 Seconds

      Valid CSS!     Valid XHTML 1.0 Transitional
loading enlist enlist_hover lost_pw_hover mo08 mo10 mo12 mo14 mo16 mo18 mo20 mo22 mo24 mo26 up up2 registerheader